Tiden går fort

Og vips har atter en uke gått. Vi har fått trent en del agility i hvert fall.

  • Lørdag: Det ble en markatur på Kita sammen med Adam i 1.5 time på ettermiddagen.
  • Søndag: Kita og Adam var med på Fremo da jeg holder et agilitykurs på 3 timer denne dagen. Vi rakk så vidt en økt med litt felttrening. Etterpå så ble det en joggetur på 4,8 km med begge 2.
  • Mandag: Kita var med på Internkonkurranse. Hopp og AG. Eier var litt på snurr og ufokusert. Det jeg da klarte var å ta tak i felt og feile henne på opp og nedfelt på vippe og nedfelt møne, så da vi kom til stigen så satt den ganske bra.
  • Tirsdag: Kita var med før jeg jobbet et par timer for Sportshunder. Vi trente fvf, felt og husker ikke resten. Etterpå så testet jeg hvor fort jeg kunne klare å løpe 3 km og Kita var med. Litt oppvarming og nedgåing etterpå. Det ble en forbedring på 5 minutter fra i våres/sommer. Kun 20 minutters løping. Kita holdt farten min og var ingen sinke. Bruker gå pent selen hennes og det funker fint. Må ha litt hjelp i starten på at en ikke skulle snue her og der.
  • Onsdag: Fremo for litt agility med Kita og Knerten. Da trente vi på felt igjen, vi trente på push trouh, min hatøvelse da jeg har problemer med å få dette til. Har en tendens til å sakke av i mitt tempo, jeg begynner å få til noe, men ikke stabil, etter en pause prøvde jeg litt til og litt tilbake til skratch. Da er det bare å trene videre. Etterpå få fikk hun en runde på hoppbanen jeg hadde satt opp fra søndag. Det  var morro tror jeg.
  • Torsdag: Dro en time før Knerten skulle på kurs og da trente vi litt LP og AG. FVF, sitt u mars, avstandskommandering, enkeltdekk og felttrening.
  • Fredag: LP og AG før eier dro på intervalltrening kl 1900. Da trente vi FVF, opptak apportbukk, felttrening og en runde på kombinasjonen som stod er med felthinder.

Oppsummering

Blitt litt agilitytrening denne uka. Jeg har nå begynt å ta litt mere grep om felttreningen som omtrent ikke har vært tilstedeværende det siste året. Det begynner å gå fremover, tar sikte på stødigere 2 av og 2 på og running på nedfelt stige, dog litt roligere tempo kanskje. Det nærmer seg lydighetsstevne snart også så jeg skal få opp treningsfrekvensen på bli liggende i hvert fall, har ikke lyst til å ha en rullende en til. Så i morgen tror jeg hun fortjener en markatur. Blir ikke noe mindre LP og AG resten av uken for å si det sånn. Spennende på lørdag med LP stevne og Klubbmesterskap på søndag. JUHU

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s