Innendørs trening torsdag

Jippi, da er vi igang med innendørstreninger i LP og da kunstgresshall på Snefugl gård, luksus. Da får vi trent litt jevnlig i vinter, pusle og finpusse på småting. Vi hadde oppvarming m fvf. Gikk over til apportering m hopp. Etterhvert så fikk jeg litt hjelp med forstyrrelser der også. Må ha litt mere forstyrrelsestrening, hun lar seg lett forstyrre, det jeg er mest fornøyd med er opptakene, de har blitt litt renere. Utgangsstillingen har blitt bedre, etter å ha fått beskjed om å holde ryggen i ro og ikke ha med dobbeltsignal så var utgangstillingen like fin allikevel. Fikk også forstyrrelseshjelp til avstandskommandering. Jeg vil hun skal ha fokus på meg, når hun har det så utfører hun hva jeg sier, det gikk bedre og bedre etterhvert.

Jeg har  jo fortalt mine nye treningsvenner at hun blir usikker/dempet på konkurranse og lar seg lett forstyrre. Dog er hun ikke usikker under trening, hun er meget vant til å trene innendørs, bare lar seg lett forstyrre. Jeg har sett at hun takler innendørstrening/stevner mye bedre, og mere forstyrrelser jo bedre. Det er disse små tingene på banen, ved at f. eks sekretær/medhjelper rører litt på seg.

Trente også bli sittende, bli liggende, må renske opp litt i flatdekken noe jeg trente mere på også. Må bare huske å trene mellom hjemme også, er ikke lenge igjen til neste LP konkurranse. Vi trente på ruta også, uten bånd så hun finner midten uten å være avhengig av denne, på grusbanen i Kristiansund så vistes den omtrent ikke. Hovedsaken var å trene på å finne midten, med og uten hjelpemiddel som target.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s