Agilityhelg

Da har Kita og jeg fått trent litt agility i helgen. Nidaros har hatt fellestrening for Elitegruppen som skal til NM finale på Lillestrøm i helgen og åpnet opp for at andre agilitymedlemmer kunne trene etterpå om de ønsket. Slo til jeg da.

Lørdag: Ble ikke trening før ca kl 17. Det var satt opp en kul agilitybane. Kita var i fyr og flamme og jeg måtte repetere nedfeltet på stigen noen ganger. De hadde tatt med bordet også, her var det et must å få bremset ned farten litt før bordet, hvis ikke hadde hun problemer med å få stoppet oppå der, bare skled av i full fart ellers. Litt smårusk her og der grunnet litt sløv eier som ikke var helt på. Feltene på møne og vippe satt bra. Det meste gikk bra når eier var fokusert.

Søndag: Da var det satt opp en hoppbane ala lagløp, en løpebane som satt rimelig greit. Vi trente også på utkommando på et hopphinder og en ting til som jeg ikke husker hva heter.

Ellers i helgen så begynner jeg å få stå fra utgangsstiling til RL klar, vil ikke ha så mye hjelp jeg, ser så mye penere ut om det er kun på kommando, så det er fremgang da.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s